tiistai 28. lokakuuta 2014

Ompeluhaaste #4 Poikien viikko Päättynyt

Isänpäivä lähestyy, jaloissa pyörii pikkuinen poika. Teinipoika uppoutuu sohvalla sarjakuviin... Kuulostaako tutulta? Tällä viikolla tehdään jotain pojille, ikään katsomatta.
Viikon haastekilpailun voittaja on tehnyt unisexin setin, joka on ajanmukainen ja tyylikäs. Materiaaleja on käytetty kekseliäästi. Voittaja on Made with #!?!&*!. Onnea!
Lukijoiden suosikki taas on Hannan namit! Onnea sinnekin suuntaan. Sait 27% äänistä.


Kiitokset kaikille haastekilpailuun osallistuneille. Olette kaikki kekseliäitä ja luovia naisia. Go girls!


Osallistuaksesi tähän viikkohaasteeseen, sinun tarvitsee suunnitella ja valmistaa tehtävänannon mukainen käyttöesine, vaate tai asuste. Se tulee blogata omassa blogissa normaaliin tapaan. Blogipostauksen osoite (eli suora linkki kyseiseen kilpailutyöhön) laitetaan meille allaolevien ohjeiden mukaisesti. Kaikki määräaikaan tulleet ja tehtävänannon täyttävät haastetyöt kelpuutetaan mukaan. 

Laittaaksesi meille linkin työhön, toimi näin:

1)Klikkaa alhaalla näkyvää värillistä palkkia, jossa lukee "Add your link".
2)Täytä ensimmäiseen sarakkeeseen linkki postaukseesi muodossa http://....
3)Nimeä postauksesi aihetta kuvaavasti.
4)Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
5)Valitse alalaatikkoon ilmestyvistä kuvista pienoiskuva painamalla "select" sen kuvan kohdalla, jonka valitset. Tämä näkyy muille bloggareille ja houkuttelee myös vierailemaan blogissasi. 
6)Muista painaa "done!", että postaus tallentuu.

Kilpailu alkaa 28.10. klo 21, ja se päättyy 3.11. klo 23.55. Seuraavana päivänä valitsemme voittajan ja voittaja saa omaan blogiinsa viikkovoittajan bannerin. Myös edellisviikon tapaan lukijat valitsevat oman suosikkinsa, joka valitaan "readers choise" -merkillä. Samana päivänä alkaa myös uusi ompeluhaaste. Vain tästä postauksesta pääsee mukaan, ja toki tällä välillä postailemme muitakin juttuja joten talleta tämän postauksen linkki itsellesi muistiin, jotta pysyt kärryillä missä mennään. Toki muistuttelemme pitkin viikkoa tästä haasteesta. Eurokangas lahjoittaa raadin valitsemalle voittajalle 25€ lahjakortin, joten nyt kannattaa osallistua !
Ja nyt tehtävään, lue ohjeet tarkasti.2 kommenttia:

  1. Ou jee, vitsit toivoinkin tätä teemaa! Nyt osallistun, kiitos, saanpahan potkun takamukselle, meidän poitsu on joutunut odotteleen yhtä juttua jo muutaman viikon :)

    VastaaPoista
  2. Oi, pitäisköhän uskaltaa itekin osallistua ekaa kertaa... :) Ihana teema, niin paljon pyörii mekkosia ja rinsessajuttuja blogeissa ja ompeluksissa että kiva nähdä paljon poika-aiheisia tuotoksia kohta!

    VastaaPoista

Arvostamme mielipidettäsi!