tiistai 21. lokakuuta 2014

Mallikelpoinen viikkotehtävä #3 Voittajat nimetty

Voittajat on nimetty. Tällä viikolla raati päätti, että Kakarat-blogi ansaitsee viikkohaasteen voittajan tittelin. Kukapa ei pitäisi luksuksena uusia, puhtaita lakanoita?


Viikon #3 haastevoittaja Kakarat!

Lukijat äänestivät myös voittajaa. Kilpailu ratkesi ensimmäistä kertaa tasatuloksella. Molemmat voittajat saivat 20,83 % äänistä.


Masaliina ja Hannan namit olivat tällä viikolla lukijoiden suosikkeja. 


Kaikki kisaan lähteneet postaukset olivat mahtavia! Oli hienoa päästä näkemään niin monta arjen luksusta kuvaavaa työtä. 


Osallistuaksesi tähän viikkohaasteeseen, sinun tarvitsee suunnitella ja valmistaa tehtävänannon mukainen materiaali, vaate tai asuste. Se tulee blogata omassa blogissa normaaliin tapaan. Blogipostauksen osoite (eli suora linkki kyseiseen kilpailutyöhön) laitetaan meille allaolevien ohjeiden mukaisesti. Kaikki määräaikaan tulleet ja tehtävänannon täyttävät haastetyöt kelpuutetaan mukaan. 

Laittaaksesi meille linkin työhön, toimi näin:

1)Klikkaa alhaalla näkyvää värillistä palkkia, jossa lukee "Add your link".
2)Täytä ensimmäiseen sarakkeeseen linkki postaukseesi muodossa http://....
3)Nimeä postauksesi aihetta kuvaavasti.
4)Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
5)Valitse alalaatikkoon ilmestyvistä kuvista pienoiskuva painamalla "select" sen kuvan kohdalla, jonka valitset. Tämä näkyy muille bloggareille ja houkuttelee myös vierailemaan blogissasi. 
6)Muista painaa "done!", että postaus tallentuu.

Kilpailu alkaa 21.10. klo 21, ja se päättyy 27.10. klo 23.55. Seuraavana päivänä valitsemme voittajan ja voittaja saa omaan blogiinsa viikkovoittajan bannerin. Myös edellisviikon tapaan lukijat valitsevat oman suosikkinsa, joka valitaan "readers choise" -merkillä. Samana päivänä alkaa myös uusi ompeluhaaste. Vain tästä postauksesta pääsee mukaan, ja toki tällä välillä postailemme muitakin juttuja joten talleta tämän postauksen linkki itsellesi muistiin, jotta pysyt kärryillä missä mennään. Toki muistuttelemme pitkin viikkoa tästä haasteesta.Ja nyt tehtävään, lue ohjeet tarkasti.


11 kommenttia:

 1. Jes jee! Pääsisiköhän sitä nyt vaikka osallistumaan? Arjenhallintaa kiitos tänne! Kiva aihe ja varmasti eri blogisteilla on ihan erityyppisiä juttuja!

  VastaaPoista
 2. Mää luin tarkasti ja mietin, että passaako tähän neulotut jutut mukaan. Onko pakko ommella. Mutta otsikosta löytyi OMPELUhaaste. Nyt alkaa olla sopivan kylmä ja mua neulotuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulo, lisää jotain ommeltua joukkoon. Luovuus on suotavaa :)

   Poista
 3. Voiko se olla arjen helpottamiseksi keksitty juttu? Ainakin itselle se on nyt vajaan vuorokauden ollut luksusta! Ja lattiat kiittää!

  VastaaPoista
 4. No miksipä ei :) perustele ja avaa sitä vähän blogissasi niin eiköhän sovi teemaan.

  VastaaPoista
 5. Hui, ekaa kertaa osallistumassa tämmöiseen. Siinä oli jo haastetta, että sai linkin laitettua ja tytär onneksi auttoi. Häärämö-blogista löysin tänne :)

  VastaaPoista
 6. Ehdimpäs taas mukaan. Nämä teidän haasteet on kivoja :)

  VastaaPoista
 7. Kerkesimpäs sentään, vaikka toisin luulin käyvän :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä olis vaikea valita vain yksi voittaja! Onneksi mun ei tarvi tehdä sitä.

  VastaaPoista
 9. Tää oli kiva haaste ja kiva juttu muutenkin, kun on kohtuullisesti aikaa varattu tekemiseenkin. Miten näitä pääsee äänestämään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna nyt on lisätty äänestysnappi tähän postaukseen. Aamu oli niin hektinen että ehdin vasta iltapäivästä :D

   Poista

Arvostamme mielipidettäsi!