keskiviikko 5. helmikuuta 2014

valekietaisutunika itselle
Ostin Eurokankaan palalaarista kivaa punaista joustofroteeta ja tein siitä tissiksen kaavaa apuna käyttäen tunikan. Helmaan silitin Sinellistä ostamani silityskuvan. Tästä tuli kyllä nyt ihan meandin näköinen näin. Vähän sellainen äitylipaita. Katsotaan jääkö tämä käyttöön vai meneekö eteenpäin.


Se mitä muuta päivän aikana tapahtui, löytyy täältä: http://weekend-chic.blogspot.fi/2014/02/kotona-kahvilassa.html

5 kommenttia:

 1. Onko tuo eurokankaan palalaarin joustofrotee hyvää? Meidän ek:ssa on vaikka mitä ihania värejä nyt, mutta mietityttää että onko se minkälaatuista. Mutta jos sinäkin oot ostanu niin ehkä minäkin uskallan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa valita sellainen, jonka nukka näyttää tasaiselta ja suht lyhyeltä. Tän pitäisi myös olla tiivistä. Siellä on niitä tosi löperöjäkin joista en tekis käyttövaatetta, koska tuskin kestää.

   Poista
 2. Mulla on ongelmana aina tuo äityli-efekti, kun ompelen itselleni joustavasta kankaasta. Tulee sellaista kotivaatetta, jota en töihin kehtaa pukea ja kotivaatteita on jo riittämiin. Liikaa mammalook.

  Sä voisit suunnitella jonkin toimisto-uskottavan naisten malliston, joka olis kuiten mukava päällä, tehty trikoosta ja joustocollegesta ja neuloksesta? :)
  Wilmina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän juuri mitä tarkoitat! Oi, sellaisen malliston voisin hyvin suunnitella :)

   Poista
 3. Hyvältähän tuo näyttää, ei siitä äitiysvaate mieleen tule!

  VastaaPoista

Arvostamme mielipidettäsi!