torstai 6. helmikuuta 2014

Nosh birdie

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Nosh Companyn kanssa.

Nämä ihanat luomuneulokset tuntuvat pehmeältä ihoa vasten ja niihin on turvallista pukea lapset. Tein mukavat asut molemmille. Pojalle yöpuvun ja tytölle kesäisen tunikatopin. Tytön helmaan aplikoin noshin linnun. Kädentiet ja pääntie on vahvistettu turkoosein terein, joka liittää punaisen yläosan alaosaan.Pojan yöpuvun valmistin väljemmällä mitoituksella ja laitoin stopparin vetoketjun päähän suojaamaan ihoa. Yöllä varsinkin mukavuus on tärkeintä. Kaulalle, hihoihin ja lahkeisiin laitoin ruskeaa resoria tehosteeksi. Vetoketju on samaa sävyä resorin kanssa. 


Nämä neulokset löydät pian osoitteesta http://noshshop.com/

8 kommenttia:

 1. Toi pallokangas on tosi kivaa! Nätit vaatteet.

  VastaaPoista
 2. Onpa suloiset vaatteet! Ihanan raikkaan väriset.

  Neela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neela! Yritinkin saada näihin sellasta kivaa, fressiä lookkia kun kevättä kohti mennään.

   Poista
 3. Ihanan keväisiä nää kyllä on ♥ sieviä! Mulla on joku turkoosi/mintunvihree kuume, vaikka oon aina ollut sitä mieltä ettei kumpikaan mua oikein vaatteissa pue. Yritän kääntää pääni tän suhteen tänä keväänä ehkäpä :D

  VastaaPoista
 4. Noshilla on kyllä hyvän oloisia kankaita, ja jos nuo on tulossa, niin niitä pitää varmaan saada käsiin! Hienot ja mukan oloiset vaatteet!

  VastaaPoista
 5. Ihanat ja raikkaan väriset vaatteet! Tuo yökkärin kangas kyllä on sellainen, jota joutuu varmaan hankkimaan. Värit niin kivat, että voisin ihan itselleni tehdä siitä jotain.

  VastaaPoista
 6. Mun silmää miellyttää erityisesti toi sun väriyhdistelmä, vaaleansinistä punaisella piristysaspektilla.

  VastaaPoista

Arvostamme mielipidettäsi!